117-102 LPIC-1 certification, Lpi 117-102 practice exam

Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions(Q1-Q20)

Posted by admin May 02 2018 No Comments »

Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions:

H13-621 HCNP-Storage-CCSN(Huawei Certified Network Professional – Constructing Converged Storage Network)

1. SmartMigration must completely migrate the services on the source LUN
to the target LUN in the context of stopping the host business.
A. True
B. False
Answer: B

2. In Huawei OceanStor V3 series storage system, description of the relationship between the
logical port IP drift, which of the following is error?
A. one binding port can be configured on multiple logical port
B. one VLAN can be configured in multiple bindings port
C. one Ethernet port can be configured on more than one VLAN
D. one Ethernet port can be configured on multiple bindings port
Answer: B

3. When dealing with urgent problems, in order to facilitate the positioning problem,
you can use some non-involved access customer’s data’s gadgets that are self-developed
by the maintenance personnel in their daily work.
A. True
B. False
Answer: B

4. Which of the following products do not belong to OceanStor 18500/18800 4S
extension technology?
A. Scale-up
B. Scale-down
C. Scale-out
D. Scale-in
Answer: B

5. In synchronous remote replication, about the process of the storage
receiving I/O requests issued by the server, which of the following statements is correct?
A. First sent to the master Cache, and then sent to the master storage,
and then synchronize to the slave Cache by the master storage
B. First sent to the master cache, and then sent by the master Cache to the slave Cache
C. Simultaneously sent to the master and slave cache.
D. First sent to the master Cache, in the master Cache enable the time slice
technology and synchronize to the slave Cache.
Answer: C

6. Huawei OceanStor V3 Snapshot, after the source LUN is damaged or is faulty,
it can recover the source LUN via snapshot.?
A. True
B. False
Answer: B

7. Which of the following description about Huawei OceanStor V3 cascade 3DC and
parallel 3DC is correct? (Multiple Choice)
A. No matter parallel 3DC or cascade 3DC, if synchronous replication between
sites is recommended to adopt fiber connection, asynchronous replication can
be used ISCSI link.
B. In Parallel 3DC networking, because the production sites storage systems
took on two remote replication data synchronization tasks, the impact on the
production center storage system performance is greater than the cascade 3DC network.
C. in parallel 3DC, it may be affecting the normal operation of the entire
disaster recovery system because a single site fails, so compared to the cascade,
reliability is worse.
Answer: AB

8. Which of the following technology is not included in the technologies that
Huawei OceanStor V3 SmartQoS characteristics use?
A. I/O priority scheduling
B. Flow Control
C. I/O delay control
D. Cache partition
Answer: D

9. Which of the following cable doesn’t OceanStor 18800 product support?
A. mini SAS cables
B. SAS cables
C. AOC cable
D. FC cable
Answer: B

10. IO traffic control technology in SmartQos is based on what mechanism to
achieve user performance control objectives (IOPS, bandwidth) for traffic restrictions?
A. SHA256
B. SHA1
C. Token Bucket
D. DHT
Answer: C

11. Which of the following types of LUNs are suitable for Huawei SmartErase features?
A. Thin LUN
B. Thick LUN
C. Snapshot LUNs
D. Mirror the LUN
Answer: B

12. In OceanStor V3 storage system, when configured LUN Copy, can choose
different copy speed according to the business characteristics and storage
system performance, if try not to affect the equipment performance when copy date,
what speed would be the best choice?
A. Low Speed
B. Medium Speed
C. High Speed
D. Maximum speed
Answer: A

13. Where is the HyperSnap shared mapping table stored?
A. COW Data
B. Source LUN
C. Snapshot LUN
D. COW Meta
Answer: D

14. About the process of Huawei OceanStor V3 SmartVirtualization data write-back,
when the server issues a data write-back request, the local storage system returns
the write I/O result to the server after the data block is written to the local
storage system Cache. The data block is then written into heterogeneous storage system.
A. True
B. False
Answer: A

15. In HyperMetro dual-live solution, you usually need to install UItraPath
multi-pathing software on the host server.
A. True
B. False
Answer: A

16. When using huawei OceanStor V3 SmartMigration characteristic data migration,
when the host issued an IO write requests, need to write the data into source LUN,
after data migration is completed, then the data synchronization to the target LUN.
A. True
B. False
Answer: B

17. Which of the following is incorrect about Huawei OceanStor V3 converged storage system?
A. SAN engines and file engines have a separate architecture.
B. By way of parallel dual-stack support both volume (SAN) and file system (NAS).
C. Use unified storage pool technology.
D. File system can achieve deduplication data compression function.
Answer: A

18. Which interface card should be configured when Huawei OceanStor 5600 V3 storage
inter-engine interconnection expansion?
A. PCIE
B. 10 GE
C. IB
D. SmartIO
Answer: D

19. What quota types of file type are supported by SmartQuota in OceanStor 5300 V3? (Multiple Choice)
A. Hard Quota
B. Capacity quota
C. Calculate quotas
D. Number of files quota
Answer: BD

20. Which of the following does not belong to the OceanStor 18500 products’ SVP
maintenance management software?
A. OceanStor DeviceManager
B. OceanStor Toolkit
C. OceanStor Cloud Service
D. OceanStor eSDK
Answer: D

H13-621 Free Questions(Q61-Q80)http://www.killtest.us/2018/05/02/huawei-h13-621-hcnp-storage-ccsn-v4-0-free-questionsq61-q80/

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply