117-102 LPIC-1 certification, Lpi 117-102 practice exam

[June 2018] Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps | Killtest

Posted by admin Jun 20 2018 No Comments »

Please select Killtest Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps to achieve good results in order to pass Huawei certification H13-811-ENU Huawei Certified Network Associate – Cloud Service, and you will not regret doing so. We have the most advanced H13-811-ENU exam study material and H13-811-ENU test exam software including Huawei H13-811-ENU exam questions, H13-811-ENU test exam software and Huawei H13-811-ENU Free demo that will help you pass your H13-811-ENU Huawei exam. Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps are always updated and accurate. You will not find better Huawei H13-811-ENU Practice Test than Killtest H13-811-ENU Huawei exam. So use Killtest H13-811-ENU Huawei exam test questions today and get on your road of success. Killtest offers updates to Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps absolutely free of charge for one year. For the duration of your Killtest H13-811-ENU Huawei exam, you will get the latest and updated H13-811-ENU Huawei Certified Network Associate – Cloud Service from Killtest.

[June 2018] Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps | Killtest 30% OFF

Are you still worrying about the high difficulty to pass Huawei certification H13-811-ENU exam? Are you still sleeplessly endeavoring to review the book in order to pass Huawei H13-811-ENU exam? Do you want to pass Huawei H13-811-ENU Huawei Certified Network Associate – Cloud Service certification faster? Be quick to select our Killtest. Killtest Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps contain the complete unrestricted Q&As. So with it you can easily pass the Huawei H13-811-ENU exam. Killtest Huawei H13-811-ENU practice exam is a good guidance. The H13-811-ENU Huawei Certified Network Associate – Cloud Service exam tests and validates a candidate’s knowledge of designing a Huawei environment. Killtest has a huge IT elite team. In order to ensure you accessibility through the Huawei H13-811-ENU exam, they focus on the study of Huawei H13-811-ENU exam. Killtest ensures that the first time you try to obtain certification of Huawei H13-811-ENU exam. Killtest will stand with you, with you through thick and thin.

Killtest Shares Huawei HCNA-Cloud Service H13-811 Free Exam Questions For Checking:

In the cloud computing environment, confidentiality, integrity and availability are still the
fundamental security requirements on the user side.
A. True
B. False
Answer: A

When the cloud connection is opened, the port type is 10GE. what is the type of the port?
A. Electrical port
B. Optical port
C. Ethernet port
D. Serial port
Answer: B

Instances added through the scaling strategy cannot be manually removed.
A. True
B. False
Answer: B

Huawei provides developers with the capability opening, which will help developers to
integrate open capabilities of Huawei products with their upper-level applications and
build differentiated innovative solutions.
A. True
B. False
Answer: A

About cloud hard disk backup, what is the correct statement?
A. There is no quota limit for cloud disk backup
B. After the cloud disk is backed up, expand the capacity again, you can use the
previous backup to restore the data, and the cloud hard disk space size will not
change after recovery.
C. After the cloud disk is backed up, expand the capacity again, you cannot use
the previous backup to restore the data because the size of the cloud hard disk space
will become the size before the expansion after recovery.
D. After the expansion of the cloud disk, backup again. Use this backup to restore data.
After the recovery, the size of the cloud disk space will not change.
Answer: D

Killtest Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps are constantly being revised for relevance and accuracy. The use of Huawei Certification H13-811-ENU practice exam does more than just read and memorize. You will get chance to actually interact with H13-811-ENU practice test and take note, to ensure your comprehension and use later in your Huawei H13-811-ENU exam. Killtest offers the latest Huawei certification exam H13-811-ENU practice test. Killtest Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps reduce the H13-811-ENU test cost a great deal. Learn more than just the HCNA-Cloud Service H13-811-ENU exam to score high, learn the material from the ground up, building a solid foundation for re-certification and advancements in the Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps. Killtest is the leading company in providing Certification candidate with current study material for H13-811-ENU Huawei Certification exam preparation. We Killtest are one of the world leaders in providing most excellent and updated Huawei Certification HCNA Cloud Service Exam H13-811 Dumps help to pass your H13-811-ENU Huawei Certified Network Associate – Cloud Service exam with unbelievable score.

HCNA-Security-CBSN H12-711 Test Questions

Posted by admin Jun 12 2018 No Comments »

Killtest HCNA-Security-CBSN H12-711 Test Questions will be valid materials for passing H12-711 HCNA-Security-CBSN(Constructing Basic Security Network) exam. Huawei certification H12-711 exam is related to HCNA-Security certification, passing H12-711 HCNA-Security-CBSN exam successfully can make you get HCNA-Security certification. Killtest HCNA-Security-CBSN H12-711 Test Questions come with real H12-711 exam questions and answers would be the best guide for your H12-711 exam.

Know more H12-711 exam in details, pass H12-711 exam easier. Here, Killtest has collected all H12-711 exam information for all of you:

Part 1: You should get 600 score to pass H12-711 exam in 90 mins

HCNA-Security certification validates the knowledge and skills required for basic configuration and maintenance of the security of small and medium-sized networks. Passing H12-711 exam is the requirement for HCNA-Security certification.

Exam Code Exam Name Exam Fee Duration Pass Score/Total Score
H12-711  HCNA-Security-CBSN 200 USD 90mins 600/100

Part 2: Killtest collected H12-711 test questions based on H12-711 key points

  • Firewall
  • VPN
  • UTM Technology
  • Terminal Security

Part 3: Killtest HCNA-Security-CBSN H12-711 Test Questions Ensure Your Success

Killtest HCNA-Security-CBSN H12-711 Test Questions, 30% OFF

Choose Killtest HCNA-Security-CBSN H12-711 Test Questions now. Killtest H12-711 exam questions contain 393 practice questions and answers, which are best for preparing H12-711 HCNA-Security-CBSN(Constructing Basic Security Network) exam.

Article Fromhttps://www.killtest.com/news_HCNA-Security-CBSN_H12-711_Test_Questions_111.html

 

 

[2018] IBM Analytics C2090-623 Practice Questions | Killtest

Posted by admin May 17 2018 No Comments »

It must be clear that Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions is ultimate, authentic and excellent, promising the customers absolute success. The IBM Analytics C2090-623 Practice Questions are created in an understandable way in order to make your passing job easier. Developed to solve the challenges associated with traditional backup, IBM Analytics C2090-623 Practice Questions provide fast daily full backups for virtualized environments. 100% Guarantee to Pass Your IBM certification C2090-623 exam and get your IBM Certified Administrator C2090-623 exam. IBM C2090-623 exam is to not only answer customer IBM Certified Administrator C2090-623 latest test questions, but introduce them to everything that is possible with these new products. After you have completed your exam by using Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions your confidence level will shoot up and your personal satisfaction will have a remarkable effect in your profession. Passing the C2090-623 exam has never been faster or easier, now with real C2090-623 questions and answers, without the messy C2090-623 test question that are frequently incorrect.

[2018] IBM Analytics C2090-623 Practice Questions | Killtest

An administrator wants to use one of the sample audit reports to view the percentage of successful and failed requests for the current day.
What must be done before they can successfully run this report?
A. Set the logging level for the sample report to Minimal.
B. Create a datasource connection to the logging database.
C. Modify the report so that it can be displayed correctly in HTML and PDF formats.
D. Import the Audit.cpf into the Content Store using the IBM Cognos Administration console.
Answer: B

Which statement is true when working with datasource credentials?
A. Users can view and delete datasource credentials from the My Data Sets page.
B. Users may be prompted for datasource credentials when they view, run, or open an entry, or when they use a schedule or a job.
C. When determining appropriate access to a datasource, the system first checks the use’s profile to see if they have stored their own datasource credentials.
D. If a user wants to create a datasource credentials, the administrator must grant Write permissions for the Manage own datasource signons capability for the user.
Answer: D

An administrator wants to describe the internal architecture and request flow for a Query service of an executed DQM report.
How is this done?
A. A report specification is executed via BIBus which directly queries via RDBMS adapter, and caches then waits for the result and generates the report output.
B. A report specification is executed via Query service which directly queries via RDBMS adapter, and caches then waits for the result and generates the report output.
C. A report specification is executed via Query service which parses the request into two
trees and executes via RDBMS adapter and caches then waits for the result and generates the report output.
D. A report specification is executed via BIBus then to Query service which parses the request into two trees and executes via RDBMS adapter and caches then waits for the result and generates the report output.
Answer: B

An administrator wants to ensure that 3 datasource can be referenced when creating data modules in the IBM Cognos Analytics Portal (New > Data module).
What must be done to accomplish this?
A. Add the datasource to the list of supported datasources in IBM Cognos Configuration.
B. Configure the datasource in IBM Cognos Transformer so that it can communicate with the portal.
C. In the web-based modeling tool itself, specify the ‘Create Data Modules’ access permission for the datasource.
D. On the Connection tab of the datasource properties, ensure that the ‘Allow web-based modeling’ check box is selected.
Answer: D

A user has been given administration capabilities to manage tasks without going into the IBM Administration console.
Which of the following options can be performed? (Choose two.)
A. Importing and exporting specific folder content.
B. Creating or modifying a Datasource Connection.
C. Adding new groups and folder to the Cognos namespace.
D. Adding a new contact and distribution list to the Cognos namespace.
E. Viewing past and upcoming scheduled jobs and reports and what is currently running.
Answer: AE

The IBM Certified Administrator C2090-623 training is available at Killtest are carefully updated whenever the need arises. IBM Analytics C2090-623 Practice Questions provide you everything you will need to take your C2090-623 IBM Cognos Analytics Administrator V1 and go beyond the C2090-623 exam passing score. You must read the IBM C2090-623 study guide provided by Killtest related to the subjects, which will help you to be prepared for clearing the C2090-623 IBM Cognos Analytics Administrator V1 in the shortest possible time. The main goal is produced from Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions to pass you in your IBM Certified Administrator C2090-623 test. With Killtest, you can pass your C2090-623 IBM Cognos Analytics Administrator V1 exam easily. After getting Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions, you don’t need to go for any more online exam materials products because updated Killtest IBM Certified Administrator C2090-623 test are more than enough to make sure you pass the C2090-623 IBM Cognos Analytics Administrator V1 test.

Are you preparing the IBM certification C2090-623 IBM Cognos Analytics Administrator V1? Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions have been ready for your preparation work. At Killtest, the necessary C2090-623 exam guide is available which not only includes free C2090-623 but it also contains C2090-623 test question and C2090-623 practice exam. Come to Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions, choose your success at once. IBM Analytics C2090-623 Practice Questions we have created for you are so good – we can’t help but guarantee your results. We designed the IBM Certified Administrator C2090-623 test questions for this very purpose, to prepare you for the unexpected. Do you still doubt about the efficiency of Killtest C2090-623 IBM certification exam? To remove your last worry when shopping at Killtest, they provide free C2090-623 Demo. In this way, you can make smart decision depending on your own judgment rather than what we say. We can help you pass IBM C2090-623 exam first time.

It is certainly not an easy task to pass C2090-623 exam, but here the Killtest C2090-623 IBM Certification pdf and testing engine will ensure and encourage that the IBM Analytics C2090-623 Practice Questions. Killtest IBM Certified IT Professional provide very authentic and logical IBM Analytics C2090-623 Practice Questions, which ensure that you to get a good score in the C2090-623 IBM IBM Cognos Analytics Administrator V1 Certification. Skip the worthless latest class room and move forward to hold a hand on the IBM Certified Administrator C2090-623 test with the most advanced updated IBM Analytics C2090-623 Practice Questions and the most correct IBM Certified Administrator C2090-623 test questions. Killtest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions will help you not only pass in the first try, but also save your valuable time. With the highly professional latest IBM Analytics C2090-623 Practice Questions, you will pass your IBM Certified Administrator Certification C2090-623 test instantly.

[Updated MB2-717] Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions | Killtest

Posted by admin May 08 2018 No Comments »

Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions impart you confidence in achieving your goal. To help with these preparations there are plenty of Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions available on the Internet that can dispel all these fears and nervousness. These Microsoft MB2-717 test questions range from the official Microsoft Certification Training courses and official Microsoft Self Study Training Guide from Microsoft Press, to the Killtest MB2-717 training and Killtest Microsoft MB2-717 test guide. The kind of Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions, the format of questions, the time limit etc all relate to the final MB2-717 Microsoft Dynamics 365 for Sales certification exam. So you can prepare yourself for the final exam by understanding what level of knowledge is required. Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions comprehensively cover all syllabus areas and contain real exam questions for complicated problems. MB2-717 test is essential to polish your skills and mind set for real exam challenges. Killtest offers excellent Microsoft MB2-717 test questions.

[Updated MB2-717] Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions | Killtest

You are working with an organization that uses Microsoft Dynamics 365 for sales.
You want to show the sales personnel action carets with reminders for opportunity close dates,
activities, reminders for emails that have not been responded to. and statistics on how often
sent emails have been opened by recipients.
Which features should you implement in Dynamics 365?
A.Relationship Insights with Auto Capture and Email Engagement
B.Relationship Insights with Relationship Assistant and Email Engagement
C.Relationship Insights with Relationship Analytics and Email Engagement
D.Relationship Insights with Relationship Analytics and Relationship Assistant
Answer: A

An organization uses Microsoft Dynamics 365 to track Opportunities and Competitors.
They want to make sure that a competitor is always tracked when it is mentioned in
an email from a potential customer regarding an opportunity-How can this be achieved
using the fewest steps?
A.Instruct users to always manually associate the competitor when the Competitor
Mentioned card is shown by the Relationship Assistant.
B.Configure the Relationship Assistant, and check the Card Option for the Competitor
Mentioned card to perform the associated action automatically instead of displaying the card.
C.In the configuration for Auto Capture, enable the option to track competitors automatically
when mentioned in emails regarding an opportunity.
D.Create a workflow to scan emails for competitor names, and associate the mentioned competitor
to the opportunity.
Answer: B

You are a sales manager for your company.
In order to improve sales, you want Microsoft Dynamics 365 to analyze the daily actions
and communications of your sales staff. In addition, you would like the analysis data to be
used to remind your sales people of upcoming activities and create actionable items to keep
them focused.
Which feature of Microsoft Dynamics 365 performs these functions?
A.Auto Capture
B.Relationship Assistant
C.Email Engagement
D.Site Map Designer
Answer: A

An organization uses Microsoft Dynamics 365 for lead management
The organization wants to keep leads warm by contacting them weekly.
How should you help your users contact leads on a regular basis by using
Relationship Insights?
A.Create a workflow on leads to remind the owner if there has been no activity for seven days.
B.Enable the Relationship Assistant on the card options for “No Activity with Lead.” and
change the “Days before notifying™” to 7.
C.Enable Email Engagement on the card options for No Activity with Lead,” and change
the “Days before notifying™” to 7.
D.Enable Relationship Insights with Relationship Analytics to show cards for leads with no activity.
Answer: B

You have been hired to configure a new Microsoft Dynamics 365 implementation for a company.
You need to create a business process flow that accommodates multiple work flows, based on a
sen Which action will meet your need?
A.Add additional multiple linear business process flows.
B.Add stages to the linear business process flow.
C.Add branches to the business process flow.
D.Add multiple steps to the business process flow.
Answer: D

You work for an organization that uses Microsoft Dynamics 365 to quote prices to customers.
The organization wants to incentivize bulk purchases by offering discounts on purchases of
larger quantities.
How should you offer bulk discounts?
A.Create a Discount List and associate it with the Price List Item directly.
B.Create a Discount List, and associate it with the Quote directly.
C.Create a Discount List and associate it with the Product directly.
D.Create a Discount List and associate it with the Price List directly.
Answer: A

You will find the Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions quite helpful, precise and accurate. To be honest, you just master the theoretical knowledge without practical experience is not enough at all. With Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions, the important contents in the MCSE certification exam will be within your grasp firmly. Microsoft authenticates your understanding, abilities, talents plus capacities. You could make your qualified work outstanding utilizing examination Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions exam. Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions produce you actually wide-ranging instruction of all the so-called essential basics plus abilities of examination curriculum. Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions are among the most detailed, accurate, plus up-to-date perform check you’ll find available. Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions give you the self-confidence throughout knowing that you’ll move the following tricky examination to the first try.

27% OFF ON All Killtest Practice Exam

Choosing Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions is the best thing to do if you want to become a successful in Microsoft Dynamics 365 for Sales MB2-717 exam. When you are MB2-717 certified, it will surely offer you great benefits such as high salary, promotion and great career opportunities. There are various vendors via the internet that provide %MB2-717 practice test for Microsoft Dynamics 365 for Sales MB2-717 examination. Before you seek the Microsoft MB2-717 exam, it would be helpful if you will determine the topics that will be included in the Microsoft Dynamics 365 for Sales MB2-717 exam. Killtest Microsoft Dynamics Certification MB2-717 Test Questions will be your guiding principle as you prepare for Microsoft Dynamics 365 for Sales MB2-717 exam. The MB2-717 study guide that you should obtain must contain updated and relevant information. This is important because the more knowledge and information that you can acquire is really helpful for you to pass this MCSE MB2-717 exam.

Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions(Q1-Q20)

Posted by admin May 02 2018 No Comments »

Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions:

H13-621 HCNP-Storage-CCSN(Huawei Certified Network Professional – Constructing Converged Storage Network)

1. SmartMigration must completely migrate the services on the source LUN
to the target LUN in the context of stopping the host business.
A. True
B. False
Answer: B

2. In Huawei OceanStor V3 series storage system, description of the relationship between the
logical port IP drift, which of the following is error?
A. one binding port can be configured on multiple logical port
B. one VLAN can be configured in multiple bindings port
C. one Ethernet port can be configured on more than one VLAN
D. one Ethernet port can be configured on multiple bindings port
Answer: B

3. When dealing with urgent problems, in order to facilitate the positioning problem,
you can use some non-involved access customer’s data’s gadgets that are self-developed
by the maintenance personnel in their daily work.
A. True
B. False
Answer: B

4. Which of the following products do not belong to OceanStor 18500/18800 4S
extension technology?
A. Scale-up
B. Scale-down
C. Scale-out
D. Scale-in
Answer: B

5. In synchronous remote replication, about the process of the storage
receiving I/O requests issued by the server, which of the following statements is correct?
A. First sent to the master Cache, and then sent to the master storage,
and then synchronize to the slave Cache by the master storage
B. First sent to the master cache, and then sent by the master Cache to the slave Cache
C. Simultaneously sent to the master and slave cache.
D. First sent to the master Cache, in the master Cache enable the time slice
technology and synchronize to the slave Cache.
Answer: C

6. Huawei OceanStor V3 Snapshot, after the source LUN is damaged or is faulty,
it can recover the source LUN via snapshot.?
A. True
B. False
Answer: B

7. Which of the following description about Huawei OceanStor V3 cascade 3DC and
parallel 3DC is correct? (Multiple Choice)
A. No matter parallel 3DC or cascade 3DC, if synchronous replication between
sites is recommended to adopt fiber connection, asynchronous replication can
be used ISCSI link.
B. In Parallel 3DC networking, because the production sites storage systems
took on two remote replication data synchronization tasks, the impact on the
production center storage system performance is greater than the cascade 3DC network.
C. in parallel 3DC, it may be affecting the normal operation of the entire
disaster recovery system because a single site fails, so compared to the cascade,
reliability is worse.
Answer: AB

8. Which of the following technology is not included in the technologies that
Huawei OceanStor V3 SmartQoS characteristics use?
A. I/O priority scheduling
B. Flow Control
C. I/O delay control
D. Cache partition
Answer: D

9. Which of the following cable doesn’t OceanStor 18800 product support?
A. mini SAS cables
B. SAS cables
C. AOC cable
D. FC cable
Answer: B

10. IO traffic control technology in SmartQos is based on what mechanism to
achieve user performance control objectives (IOPS, bandwidth) for traffic restrictions?
A. SHA256
B. SHA1
C. Token Bucket
D. DHT
Answer: C

11. Which of the following types of LUNs are suitable for Huawei SmartErase features?
A. Thin LUN
B. Thick LUN
C. Snapshot LUNs
D. Mirror the LUN
Answer: B

12. In OceanStor V3 storage system, when configured LUN Copy, can choose
different copy speed according to the business characteristics and storage
system performance, if try not to affect the equipment performance when copy date,
what speed would be the best choice?
A. Low Speed
B. Medium Speed
C. High Speed
D. Maximum speed
Answer: A

13. Where is the HyperSnap shared mapping table stored?
A. COW Data
B. Source LUN
C. Snapshot LUN
D. COW Meta
Answer: D

14. About the process of Huawei OceanStor V3 SmartVirtualization data write-back,
when the server issues a data write-back request, the local storage system returns
the write I/O result to the server after the data block is written to the local
storage system Cache. The data block is then written into heterogeneous storage system.
A. True
B. False
Answer: A

15. In HyperMetro dual-live solution, you usually need to install UItraPath
multi-pathing software on the host server.
A. True
B. False
Answer: A

16. When using huawei OceanStor V3 SmartMigration characteristic data migration,
when the host issued an IO write requests, need to write the data into source LUN,
after data migration is completed, then the data synchronization to the target LUN.
A. True
B. False
Answer: B

17. Which of the following is incorrect about Huawei OceanStor V3 converged storage system?
A. SAN engines and file engines have a separate architecture.
B. By way of parallel dual-stack support both volume (SAN) and file system (NAS).
C. Use unified storage pool technology.
D. File system can achieve deduplication data compression function.
Answer: A

18. Which interface card should be configured when Huawei OceanStor 5600 V3 storage
inter-engine interconnection expansion?
A. PCIE
B. 10 GE
C. IB
D. SmartIO
Answer: D

19. What quota types of file type are supported by SmartQuota in OceanStor 5300 V3? (Multiple Choice)
A. Hard Quota
B. Capacity quota
C. Calculate quotas
D. Number of files quota
Answer: BD

20. Which of the following does not belong to the OceanStor 18500 products’ SVP
maintenance management software?
A. OceanStor DeviceManager
B. OceanStor Toolkit
C. OceanStor Cloud Service
D. OceanStor eSDK
Answer: D

H13-621 Free Questions(Q61-Q80)http://www.killtest.us/2018/05/02/huawei-h13-621-hcnp-storage-ccsn-v4-0-free-questionsq61-q80/

 

[2018] HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials | Killtest

Posted by admin Apr 18 2018 No Comments »

Huawei H13-612-ENU exam is one of the most valuable certification of Huawei certification H13-612-ENU exam. Killtest HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials provide you everything you will need to take your H13-612-ENU Exam. With H13-612-ENU test questions and answers, you can test your knowledge and readiness for H13-612-ENU exam, assess your performance in a given time, get scores and highlighted weaknesses with suggestions to improve the weak areas. Killtest owns high quality products that are updated up to date to catch up with the real H13-612-ENU exam. Killtest guarantees that you will pass your HCNA H13-612-ENU exam on your first attempt after using one of H13-612-ENU practice exam. HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials are prominent because they are based on the actual Prometric or VUE testing center features and the candidate experiences the environment by preparing from Killtest Huawei H13-612-ENU Huawei Certified Network Associate – Building the Structure of Storage Network certification exam.

Share Huawei Certification H13-612-ENU Questions and Answers

You need to manually set free disks as hot spare disks in a Huawei OceanStor V3 storage system when you use RAID 2.0+.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Which of the following statements about the expansion modules in a controller or a disk enclosure of a storage device are correct? (Multiple Choice)
A. The expansion modules in a disk enclosure enable communication between the disk enclosure and a controller enclosure or another disk enclosure.
B. The disk expansion modules in a controller include a PRI expansion module and an EXP expansion module.
C. Expansion port PRI must connect to expansion port EXP.
D. Huawei storage devices typically use Fibre Channel ports as expansion ports.
Answer: AC

What is NOT a characteristic of the Erasure code?
A. With OceanStor 9000, files are chopped in 4MB parts.
B. Main technology used to prevent file loss.
C. Parts of the files can be spread over multiple OceanStor 9000 nodes.
D. Uses a RAID 2.0+ like technology to store the parts on multiple disks.
Answer: A

Not all HUAWEI OceanStor V3 models now have built-in NAS functionalities.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

In HUAWEI OceanStor V3, which of the following statements about mapping a snapshot is true?
A. Mapped snapshots are always Read-Only.
B. Snapshots optionally can be mapped to multiple hosts.
C. Snapshots can only be mapped to a the same host the original LUN was mapped to.
D. All of the answers are true.
Answer: B

In HUAWEI OceanStor V3, which of the following are characteristics of virtual snapshot LUN? (Multiple Choice)
A. Virtual snapshot is based on the pointers specified in a mapping table.
B. A snapshot LUN cannot be mapped to hosts.
C. A full data replication is unnecessary.
D. Data is located using a mapping table.
Answer: ACD

Subscribe Killtest Youtube, Enjoy 29% OFF & $20 Voucher

Nowadays, a Huawei H13-612-ENU test is regarded as a passport for the IT professionals, without H13-612-ENU Huawei Certified Network Associate – Building the Structure of Storage Network certification, you may be considered to be unqualified even if you are actually highly qualified. The Killtest Huawei H13-612-ENU test questions in addition to answers are correct in addition to guaranteed. The HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials are usually organized along with the format will be using the true test. Killtest has arrived that will help you become professional in the field of security. Use Huawei H13-612-ENU test in addition to get each of the H13-612-ENU PDF FILE review supplies on your computer screen. These types of Killtest HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials are usually developed in similarity to help true test inquiries in order to offer you some sort of verify to help measure ones test prep before the final jump in direction of true tests. Throughout HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials, the individuals have to deal with problems to help prove his or her expertise much like likely expected to deal with in real life.

The HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials is 100% guaranteed to make you pass your H13-612-ENU exam and are unparalleled in quality. Once you decide to use Huawei Certification H13-612-ENU test questions or the H13-612-ENU study materials, you can assure that you have the ultimate online and offline training. HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials are a real exam experience that will feature same questions that you are going to face in the exam. It is a necessary job for Huawei candidates to pass the Huawei H13-612-ENU exam to get the Huawei Certified Network Associate – Building the Structure of Storage Network certification. HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials include H13-612-ENU test questions, H13-612-ENU practice exam, H13-612-ENU study materials. We will meet the needs of all about IT certification in Killtest. Killtest HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials provide you with comprehensive test questions with precise and accurate answers. You may find it is hard to find out the valuable exam questions among numerous ones. Does not worry, Killtest can offer the latest HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials for you.

Killtest have an IT professional team and provide the longest to reach any IT certification exams, of course, including H13-612-ENU Huawei Certified Network Associate – Building the Structure of Storage Network. The key customers maybe you do not know how well it, now I told you some Killtest function. Let Killtest H13-612-ENU exam take all your heart, let the dream to reality! Our expertly crafted H13-612-ENU Exam such as our PDF or Testing Engine Software provides everything you need to pass your exam. Killtest provides the most accurate, reliable, speedy and proven materials to guarantee success. You will save money and valuable time by using our proven practice exams and pass instantly. Take maximum advantage with Killtest’s high quality H13-612-ENU Exam and develop your career using H13-612-ENU study guide test and online customer support. We monitor the progress of Killtest customers, gather their feedback and update Killtest HCNA Storage Exam H13-612 Study Materials to guarantee you the most accurate and fresh H13-612-ENU Exam.